tiistai 28. elokuuta 2012

Fuck me it's Weekend

Eihän siinä taas hurhatanut kun muutama viikko ilman tekstiä... Koulu syö kaiken ajan.
Mutta tosiaan itsekkin Weekendissä olleena ajattelin kirjoitella pientä juttua siitä säädöstä. Kaikki on varmaan jo kuullu/lukenu perjantaista ja voin sanoo ettei nää jutut osaa kuvailla sitä fiilistä joka sulle tulee bussiin päästessä, ruuhkassa odottaessa ja oville juostessa. Tosiaan lähdettiin Hämeenlinnasta ajamaan kohti Hesaa 11:00 ja heitettiin kamat hotellille Vantaalle matkalla. Oltiin odottamassa bussia ennen yhtä. Päästiin bussiin puolen kuuden aikaan. Oltiin alueella puoli yhdeksän. Missattiin Skrillex (ostin lipun tuonne koska Skrillex). Nähtiin Guetta. En oikeesti ees tykkää Guettasta mutta pakko se oli koko rahan edestä partyta läpi ja oli oikeestaa oikeen hyvä "liven" :D Sieltä sitten jonottelemaan bussia .. kyllästyminen iski ja Roosa hoiti meille liftarikyydin virolaisten jätkien kyytiin ja päästiin alle tunnissa suoraan hotellin ovelle ilmaseks! :D kannatti siis.
Lauantaina sitten venailee bussia 11 maissa Hesaan ja päästiinkin porteille jo ennen kahta ja nähtiin kaikki kivsut ♥ Että ei sitten kumminkaan niin kamalaa ollu .. Kotiin piti vaan ajella super väsyneenä... ja sainpa jopa 2 kuvaakin !!! omg :D
Kokonaisuudessaan näin siis seuraavat esiintyjät;
-David Guetta
-Jukka Poika
-Redrama
-Breathe Carolina ♥♥
-Donkeyboy
-Poets of the Fall
-Hurts

hyvä fiilis jäi ♥ kiitos tyypeille seurasta, oli se sitten lopulta hyvä festari.. eikä bussissakaan ollu kamalaa kun oli hyvää seuraa ja Mauto-läppää :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti